Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud -
Restaurant De Oranjetuin
Restaurant De Oranjetuin, gevestigd in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, nabij Heerenveen, kan zich rekenen tot de culinaire top van Friesland. De sfeer is er gul en gastvrij, het eten een streling voor de tong. U voelt zich direct thuis in de warme sfeer van het klassieke interieur. Bij lunch of diner, binnen of buiten op het terras bij de fontein.
De keuken laat zich omschrijven als modern ambachtelijk, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale en biologische producten. De lokale producenten en leveranciers spelen hierbij een belangrijke rol.
De à la carte kaart heeft een ruime keuze aan gerechten en een dagelijks wisselend drie- en viergangen menu. Daarnaast heeft De Oranjetuin regelmatig thema-avonden en een proeftocht door de menukaart, het zogeheten ‘Prieuwkemenu’.
Persoonlijke visie
De keukenbrigade staat onder leiding van Joram v/d Staay. Kenmerkend voor onze keuken is de ambachtelijke kwaliteit. De chefkok probeert zoveel mogelijk lokale en regionale producten te gebruiken. Het eindresultaat bestaat daardoor uit originele combinaties van ingrediënten en garnituren die smaaktechnisch op elkaar aansluiten.
Maitre d’Hotel Jacob van der Heijden en Sommelier Renate Blomsma, doen er alles aan om u een fantastische avond te bezorgen. Zij streven ernaar om vriendelijkheid, gastvrijheid en professionaliteit uit te stralen. Voor ons staat de gast centraal. Het doel van ons is om u een bijzondere avond uit te bezorgen en u toch thuis te laten voelen.
Golden Tulip Oranjewoud - Restaurant De Oranjetuin en Terra Vitis wijnen
Restaurant “de Oranjetuin” beschikt over Green Key Gold Label. Deze certificering brengt ons er toe aantoonbaar de druk op het milieu te verminderen door onder andere biologische en duurzame producten te gebruiken en door energie – en waterbesparende maatregelen toe te passen. De keuze om samen te werken met Terra Vitis is in dit kader vanzelfsprekend een perfecte match.
Ons team staat voor u klaar

Met v.l.n.r.: Jacob van der Heijden (Maitre d'Hotel), Riekele Heida
(Manager Grand-café), Renate Blomsma (Sommelier) en
Joram van der Staaij (chef-kok)
Sfeerimpressie



