Terra Vitis Wineclub

Welkom op website van de Terra Vitis Wineclub. De ontmoetingsplek waar liefhebbers van Terra Vitis gecertificeerde wijnen kennis kunnen maken met onze ambassadeurs in de horeca. Stuk voor stuk prachtige bedrijven met elk een eigen karakter, authentiek of juist modern. Net zo divers als ons portfolio van duurzame wijnen. Juist op de diversiteit van deelnemende bedrijven zijn wij trots. Luxe hotels en restaurants op een bijzondere locatie onderscheiden zich graag met onze wijnen.

Maak kennis met onze Terra Vitis Wineclubs.


Clubvestigingen

Elke ambassadeur zal zich persoonlijk voorstellen en uitleggen waarom hij/ zij zich schaart achter de kwaliteit en filosofie van onze Terra Vitis wijnboeren en hun natuur zuivere wijnen. De clubvestigingen bieden maandelijkse acties, organiseren evenementen en dineravonden waarbij u als Terra Vitis Wineclub lid aanwezig kunt zijn.


Direct naar de agenda van onze clubvestigingen.


Lid worden

Lid worden van de Terra Vitis Wineclub gaat gemakkelijk. In elke aangesloten Terra Vitis Wineclub locatie kunt u een Terra Vitis Wineclub membership card kopen voor € 2,00. Met deze loyaliteitspas kunt u punten sparen gekoppeld aan de omzet die u uitgeeft.

Het werkt simpel:


- Voor elke euro die u uitgeeft in de Terra Vitis Wineclub krijgt u 1 punt op uw membership card bijgeschreven. Dit wordt altijd door de horeca ondernemer gedaan tijdens het afrekenmoment.

- Alle Terra Vitis Wineclub locaties bieden maandelijks, acties, arrangementen en evenementen waar u als lid gebruik van kunt maken. Waarbij de ondernemer altijd aangeeft hoeveel punten u kunt verzilveren en daarmee dus korting krijgt t.o.v. niet-Terra Vitis Wineclub leden.

- Het opgebouwde spaartegoed op uw pas kunt u verzilveren binnen het netwerk van Terra Vitis Wineclub vestigingen. 

Korting staffel:

100 punten = €   5,00 korting
2
00 punten = € 10,00 korting
300 punten = € 15,00 korting
400 punten = € 20,00 korting
500 punten = € 25,00 korting

- De horeca ondernemer verzilvert de punten door deze weer af te schrijven van uw pas en u geniet van de korting!

Privileges

Wij als Terra Vitis Wineclub locaties vinden het belangrijk dat u bij ons de ultieme wijnbeleving kunt ervaren. Door wijn & spijs en sfeer & belevig te combineren. Daarnaast is de communicatie tussen u en ons van groot belang om een hechte club te vormen. U ontvangt daarom maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste acties en aankomende evenementen.

Kortom, naast heerlijke duurzame wijnen kunt ook genieten van de gastvrijheid en interessante aanbiedingen van onze ambassadeurs.

Klik hier voor het overzicht met speciale acties


Proeven, ontdekken en genieten!

Kortom genoeg inspiratie om een dagje uit of een weekend weg in te plannen. Een verwenweekend in een hotel, gastronomie op hoog niveau of genieten van kunst in een musea. En dat alles met een goed glas Terra Vitis wijn binnen handbereik.


Hoe meer je gaat proeven, hoe meer je gaat ontdekken.

Hoe meer je ontdekt, des te meer je gaat genieten."


 
Terra Vitis