Speciale acties


Terra Vitis Proeverij - 2e editie

Terra Vitis Proeverij - 2e editie

Terra Vitis Wineclub - Golden Tulip Tjaarda De ontmoetingsplek voor wijnliefhebbers uit Oranjewoud en omstreken! Beste wijnliefhebber, bij deze nodigen wij u van harte uit voor de Terra Vitis proeverij op zaterdag 11 mei. Aanvang om 16.00 uur

Meer informatie »Terra Vitis Proeverij

Terra Vitis Proeverij

Terra Vitis Wineclub - Golden Tulip Tjaarda De ontmoetingsplek voor wijnliefhebbers uit Oranjewoud en omstreken! Beste wijnliefhebber, bij deze nodigen wij u van harte uit voor de Terra Vitis proeverij op zaterdag 13 april. Aanvang om 16.00 uur

Meer informatie »Februari 2013- Culinair genieten - Prieuwke menu!

Februari 2013- Culinair genieten - Prieuwke menu!

In de maand februari kunt u bij Restaurant de Oranjetuin heerlijk culinair genieten zoals u gewend bent bij Golden Tulip Tjaarda in Oranjewoud. Bekijk snel de actie in februari!

Meer informatie »Februari 2013 - Terra Vitis Vrij-Mi-Bo

Februari 2013 - Terra Vitis Vrij-Mi-Bo

Vrijdag 1 februari geeft Best Western Hotel 't Voorhuys i.s.m. met Terra Vitis Wineclub de allereerste Terra Vitis Vrij-Mi-Bo! Op deze allereerste VrijdagMiddagBorrel kunt u genieten van een heerlijk glas Zanzibar dat geserveerd wordt in het 't Huyscafe in Emmeloord.

Meer informatie »Januari 2013 - Wijnmaker bezoekt Wineclub!

Januari 2013 - Wijnmaker bezoekt Wineclub!

Zaterdag 19 januari is de eerste Terra Vitis Wineclub avond in Oranjewoud. Op deze avond hebben wij een speciale gast in ons midden! Wijnmaker Romain Frayssinet is in Nederland en komt de Wineclub bezoeken! Tevens zal hij u kennis laten maken met zijn wijnen. Kom langs en stel deze jonge (moderne) wijnboer uw vragen!

Meer informatie »Vorige 1 2 Volgende