Goed nieuws uit Frankrijk!


woensdag 4 juli 2012 
Goed nieuws uit Frankrijk!

Het bericht uit Frankrijk luidde, dat de Franse Terra Vitis organisatie een milieucertificering heeft verkregen op niveau 2 HVE, de afkorting voor “Haute Valeur Environnementale “, van hoog ecologische waarde dus, voor de gebieden Loire, Bordeaux en Beaujolais. 


                    

Deze certificering is gegeven door de Nationale Commissie Milieu Certificering ten aanzien van vier belangrijke onderwerpen:

1) biodiversiteit

2) fytosanitaire Strategie

3) kunstmest-beheer

4) resource management water beheer

De toekenning op niveau 2 betekent, dat getoetst is op 16 milieu eisen , die praktijkgericht zijn en van belang voor bestuursorganen, die dat ook beleidsmatig uitdragen.


De Terra Vitis organisatie wordt daarmee erkend als beheerder en uitdrager van de collectieve aanpak naar verbetering van het milieu, niet alleen in de uitvoering, maar ook in de kwaliteit van de controle.

Onze filosofie, uw toekomst!

U, die nu pas, bijvoorbeeld door deze publicatie, kennis neemt van de bijzondere kwaliteitseisen van Terra Vitis, wordt van harte uitgenodigd een van onze Terra Vitis Wineclubs te bezoeken. Bij onze Terra Vitis Wineclubs kunt u op culinaire wijze met een bijpassende Terra Vitis wijn duurzaam genieten!

Of bestel uw proefdoos online in de webwinkel! De wijnen worden bij u thuis afgeleverd. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat ook u met een Terra Vitis wijn de ultieme wijn beleving kunt ervaren! 


Team Terra Vitis


Wilt u reageren op dit bericht? 
Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u per e-mail contact opnemen met Terra Vitis Wine Company
info@terravitis.nl