Duurzame weken bij Waterborg Active


Duurzame wijnen, kleding en schoenen

Buiten- en watersporters kunnen bij Waterborg Active kennismaken met de duurzame kwaliteitswijnen van Terra Vitis. Op zondag 25 november is er de mogelijkheid om deze wijnen te proeven. Daarnaast ontvang je een fles Terra Vitis wijn cadeau bij minimale besteding van € 100,- aan duurzame kleding en/of schoenen. Deze actie geldt van 25 november tot en met 31 december 2012.  

Buiten- en watersportmensen zijn bij uitstek natuurgenieters. Zonder behoud van mooie landschappen en schone wateren kunnen zij hun favoriete bezigheid niet blijven uitoefenen. In de materialen die ze hiervoor gebruiken, zie je steeds meer dat ze duurzaam worden geproduceerd en/of biologisch afbreekbaar zijn. Deze producten verkoopt Waterborg Active. Denk aan elektromotoren, schoonmaakmiddelen, schoenen en kleding van o.a. Rhino, Star-brite, Hanwag, Fjällräven en Icebreaker. Hiermee draagt ook Waterborg Active bij aan een beter milieu.


Tijdens deze weken kun je nader kennismaken met de duurzame producten van Waterborg Active. Ze zijn herkenbaar aan het groene label!