Clubvestigingen


Hieronder een overzicht van de wineclub locaties van Terra Vitis.

Auberge du Vieux Puits

Auberge du Vieux Puits

Op nog geen 400 kilometer rijden vanaf de Nederlandse grens, valkbij het havenstadje Dieppe in het heuvelrijke Normandië, ligt Auberge du Vieux Puits. De primeur in Frankrijk, want dit is namelijk de eerste Terra Vitis Wineclub locatie buiten Nederland!

Meer informatie »Best Western Hotel ’t Voorhuys

Best Western Hotel ’t Voorhuys

Wie ’t Voorhuys kent zal het beamen… Het heeft werkelijk alles om iets bijzonders van uw verblijf te maken! U zult zich dan ook zeker thuis voelen in ’t Voorhuys. Tot uw beschikking staat een uitstekend hotel, een royaal restaurant / grand café, grote en kleine zalen voor vergaderingen en partijen en bovendien een sfeervol theater. Dat alles gelegen in het centrum, met volop gratis parkeerruimte

Meer informatie »Eet- en Drinkhuis De Gulzige Kater

Eet- en Drinkhuis De Gulzige Kater

De Gulzige Kater is al meer dan 12 jaar een begrip in Groningen. Gevestigd in een oud graanpakhuis ontvangen wij onze gasten uit stad en ommelanden. De Kater beschikt over twee verdiepingen waar u ontspannen kunt genieten van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd. Onze menukaart wisselt elk seizoen opdat wij u het beste van de seizoenen kunnen bieden.

Meer informatie »Golden Tulip Tjaarda  - Restaurant de Oranjetuin

Golden Tulip Tjaarda - Restaurant de Oranjetuin

Restaurant De Oranjetuin, gevestigd in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, nabij Heerenveen, kan zich rekenen tot de culinaire top van Friesland. De sfeer is er gul en gastvrij, het eten een streling voor de tong. U voelt zich direct thuis in de warme sfeer van het klassieke interieur.

Meer informatie »Hotel Pulitzer Amsterdam

Hotel Pulitzer Amsterdam

Welkom in Wijnsalon de Apotheek. Wijnsalon de Apotheek met zijn prachtige uitstraling is, zoals de naam al zegt, een oude apotheek welke onder monumentaal toezicht staat. In Wijnsalon de Apotheek worden Terra Vitis wijnen geschonken, dit zijn duurzame kwaliteitswijnen met een groot respect voor mens, natuur en milieu. Vanuit hun passie onderwerpen Terra Vitis wijnboeren [...]

Meer informatie »Kaatje bij de Sluis

Kaatje bij de Sluis

Bij de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vindt u Restaurant Kaatje bij de Sluis. Restaurant Kaatje bij de Sluis is al 38 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen.

Meer informatie »Molen Hunsingo

Molen Hunsingo

Molen Hunsingo is sinds 2008 een volledig gerestaureerde korenmolen in Onderdendam (Groningen). Op de begane grond bevindt zich het knusse restaurant met ongeveer 25 zitplaatsen. Op ons terras met uitzicht op het water en de landerijen kunt u heerlijk ontspannen. Onze filosofie is eenvoudig; ondernemen met respect voor mens, natuur en milieu gekoppeld aan gastvrijheid. De [...]

Meer informatie »Restaurant Brasserie De Oranjerie

Restaurant Brasserie De Oranjerie

Landgoed Oldruitenborgh te Vollenhove is een historisch stadspaleis uit 1583 en is sinds 2008 in gebruik als hotel, restaurant, vergader- en trouwlocatie. Het restaurant is gevestigd in de Oranjerie van het Landgoed en is daar tevens naar vernoemd: Brasserie de ‘Oranjerie’.

Meer informatie »Restaurant De Kosterij Nicolaas

Restaurant De Kosterij Nicolaas

In de stad Appingedam, bekend om de “hangende keukens” en haar oude binnenstad met bekende kunstgaleries, is Restaurant De Kosterij Nicolaas gevestigd in een monumentale kosterij. Dineren in een monumentaal pand met eeuwenoude muren, een hoog plafond uit de 18e eeuw en een ossenbloed rode vloer uit dezelfde periode, waant u zich in een mini museum.

Meer informatie »Restaurant Neva - Hermitage Amsterdam

Restaurant Neva - Hermitage Amsterdam

Bij restaurant Neva in de Hermitage Amsterdam komen kunst en cultuur samen met gastvrijheid. De Hermitage Amsterdam is een dependance van het grote Hermitage Museum in Sint Petersburg en iedere zes maanden komt er gedeelte van de collectie van het Hermitage Sint Petersburg naar Amsterdam om tentoon gesteld te worden. Overdag worden voornamelijk museumbezoekers ontvangen, maar ’s avonds wordt het r

Meer informatie »Terra Vitis Webwinkels

Terra Vitis Webwinkels

Naast de Terra Vitis Wineclub locaties waar u regelmatig kunt genieten van een goed glas Terra Vitis wijn hebben we nu ook onze virtuele locaties, namelijk de Terra Vitis webwinkels! Shoppen via het internet is nu dus nog aantrekkelijker, omdat u 24 uur per dag uw favoriete Terra Vitis wijnen kunt bestellen.

Meer informatie »